Fashad Kholghi Booking

Sprog - Modersmål:

Dansk og persisk

Sprog - Flydende:

Engelsk

Oplev en foredragsholder, der forstår at kombinere underholdning, alvor og faglige pointer. Farshad Kholghi er kendt for sine skarpe meninger og inspirerende fortællinger, der fanger publikum i alle aldre og brancher. Farshads foredrag er underholdende, energiske, inspirerende og opløftende.

BOOK FARSHAD PÅ ASSISTANT@PANORAMAAGENCY.COM

 

Oplev en erfaren foredragsholder, der forstår at kombinere underholdning, alvor og faglige pointer. Farshad Kholghi er kendt for sine skarpe meninger og inspirerende fortællinger, der fanger publikum i alle aldre og brancher. Farshads foredrag er underholdende, energiske, inspirerende og opløftende.

 

Aktuelle Shows 2014/2015

 

Alle veje fører til Vojens

En komedie om en foredragsholder, der lever det fede jetsetliv. Han holder foredrag om motivation og forandringsparathed - og tjener kassen. En dag, imens han "går på vandet", træder han pludselig ved siden af og falder. En dum udtalelse kaster ham ud i en skandale, og han bliver smidt ud af det gode selskab og mister ALT! Der er kun én vej tilbage: At bide i det sure æble og starte forfra i barndomsbyen Vojens. Kan han leve op til sine egne prædikener om motivation og forandringsparathed - eller har han i mange år bare lukket varm luft ud?

 

Aktuelle Foredrag 2014/2015

 

Du kan flytte bjerge!

Et personligt og underholdende foredrag, der på en naturlig måde vil inspirere den enkelte til at slippe vanen og betragte forandringer som muligheder i stedet for forhindringer. Ved brug af billedrige og humoristiske fortællinger illustrerer Farshad de forandringer, han både privat og professionelt har været igennem – og stadigvæk må igennem.

 

Besejr din angst

Et livsbekræftende foredrag om det, som mere end 300 tusinde danskere lider af, nemlig den tabubelagte folkesygdom angst. I 2001 blev Farshad ramt af angst, som kastede ham ud i et langvarigt stormvejr. Foredraget er en ærlig og tragikomisk beretning baseret på Farshads egne oplevelser med angst, der også skaber inspiration til livsglæde.

 

Rødgrød med fløde

Er historien om Farshads flugt fra et krigsramt land til hans første møde med en dansk familie. En yderst underholdende, rørende og tankevækkende historie om krig, flugt og mødet med et nyt land, der gav tryghed – men også store udfordringer. Foredraget er Farshad Kholghis mest populære foredrag, som han har optrådt med i over ti år.

 

Kunderne har sagt:

 

"I forbindelse med at vores organisation har været igennem en større omstrukturering, havde vi brug for at motivere medarbejderne til at se positivt på forandringerne. Til denne pep-talk inviterede vi Farshad. I løbet af foredraget fortalte han med stor entusiasme og megen humor, om de følelser og udfordringer der er forbundet med uønskede forandringer. På trods af det følsomme emne, lykkedes det til fulde Farshad at veksle mellem forståelsen for frustrationer, og samtidig åbne vores øjnene for alle de positive oplevelser, der også opstår gennem forandringer. Og det gik op for tilhørerne, at forandringer netop er dét, der er medvirkende til at skabe nye muligheder og glæder. Jeg kan på det varmeste anbefale Farshad til andre virksomheder, der måtte have brug for en positiv indsprøjtning i hverdagen."

- Bibi Brink - Danske Bank

 

"Vi opnåede en meget intens stemning. Foredraget virkede oprigtigt og ærligt. Der var en dejlig vekselvirkning mellem en god latter og alvor, nærvær og dybde. Vi har efterfølgende modtaget flere positive tilbagemeldinger fra deltagerne."

- Jessy Mikkelsen - Linien

 

"Farshad formåede at være levende, underholdende og alligevel fortælle med "bid". Gav stof til eftertanke og nåede hele den sammensatte målgruppe."

- Kirsten Dalsgaard - Social & Sundhedsskolen, Herning

 

"Vi var rigtig glade for Farshads foredrag - 500 elever + undervisere var alle opslugt af foredraget - Farshad havde mange gode pointer, der gik rent ind!"

- Dorte W. Mulvad - Tradium Handelsgymnasie.

Fashad Kholghi Booking Print

Film

Grisen Birolle Dorthe Warnø Høgh M&M Productions
Nordkraft Birolle Ole Christian Madsen Nimbus Film
Der er en yndig mand Birolle Martin Strange-Hansen M&M Production
Valgaften Taxa Chauffør 3 Anders Thomas Jensen M&M Productions
Pizza King Birolle Ole Christian Madsen Nimbus Film

Litteratur

Tre gange dagligt mod depression Forlag - People's Press
I begyndelsen var ordet der ikke med - Helle Broberg Nielsen Forlag - People's press
Verden er ét land Med - Helle Broberg Nielsen Forlag - People's Press

One Man Show

Alle veje fører til Vojens
Guld og Grønne Jomfruer
Æblet falder langt fra stammen

Teater

Knud den kedelige Folketeatret
Midt om natten Det Danske Teater
Den Arabiske Nat Husets Teater

TV

Forbrydelsen Serie DR
Forsvar Serie TV3
Nudella Satirisk program DR2
Hotellet Serie TV3
Nikolaj og Julie Serie DR
OPS Satirisk program DR2